Kastrater

Foto: Kerstin Aggett

Kubbe 2016

Kubbe 2016

"Min underbara kille"

GIC & SC S*Applecat Orlando, JW & DVM

 

Efter många år som avelshane och med många vackra barn i bagaget tackar Kubbe för sig och fotsätter livet som "en glad kastrat"

GIP & SC S*Applecat Orlando, JW & DVM, BSH n24. Sommaren 2013.

Björnligans Super Pixie, blåsköldpaddspotted

Spirit blev Best In Show kastrat på JKK utställning 2012, båda dagarna. En bedrift i hårt motstånd!

 

SP & IC S*Applecat Spirit BSH n, kolsvart hane som visat framfötterna på utställning. Född i en kull som bara bestod av svarta hanar.............svårigheter fanns att välja den rätta! Men till slut fick ögon och uttryck bestämma. Snart ska han debutera som kastrat på utställningar.

Foto: Kerstin Aggett

Cattonwood Bishybarnabee är en blå kille från England. Numera lever Barney som glad kastrat. Barney finns i en del stamtavlor och visat sig vara en god nedärvare av ögon och pälskvalité.

IC & IP S*Applecat Yoker BSH c33. En lilamaskad colourpoint. Överste vaktmästare till hela hushållet. Patrullerar på alla tre våningar håller han ordning på mig och övrig personal, katterna alltså. Ingen går obemärkt förbi, uppstår en konflikt är han där, direkt! Han har storlek och pondus.

Foto: Ulrika Eriksson

Björnligans Super Jolie BRSHg, Jonnas snygga syrra som ochså fick vara kvar här hemma. Ja vad gör man....kunde inte dela de tu. Nu är de mera frigjorda och fått barn båda två med olika killar. Jolie kallas för Loppan här hemma.

Foto: Kerstin Aggett